top of page
Simone.jpg

Yoga


Ik wil jullie meenemen in de yoga. Waar je jezelf kunt ervaren in lichaamsoefeningen en ontspanning van de geest. 


Doordat je bij yoga niet bezig bent met presteren of hoe oefeningen er uit zien, maar met jezelf als hele mens. Je gaat voelen, beleven, genieten en ook intensiteit opzoeken. Je komt grenzen tegen, verlegt deze en verstilt je mentale zijn. 


Doordat je je aandacht naar binnen richt ga je bewuster en dieper ontspannen, ook in een activiteit. Vaak kom je verfrist terug van een les en heb je zin in nieuwe dingen, doordat er iets creatiefs in je is aangewakkerd en jezelf hebt verfrist.

Mijn lessen zorgen voor een gezonde verbinding tussen het lichaam en de geest, tussen actie en rust. Ik spring in op behoeftes van degene die ik les geef. Houd rekening met wie ik voor me heb en vraag jou om goed te (blijven) voelen of een oefening past bij je lijf. Daarbij hanteer ik ook visualisatie en ontspanningsmeditatie. 


In de tweede fase Yoga;

Eerste fase is: Asana’s (oefeningen) om meer flexibiliteit te verkrijgen. bewust te worden van je bewegingsgestel. Ondersteunend bij dagelijkse bezigheden/ je komt beter in je vel.


Tweede fase is: We gaan verdiepen in het verstillen. Yoga Nidra en Mindfullness/meditatie, komen meer aan bod. Zo kan ik werelden creëren in de geest. De verbinding tussen lichaam en geest versterkt zich.


bottom of page