top of page

'Marie Louise Heijnerman'


Sinds kort ben ik begonnen met de personal trainingen bij Roelie. De trainingen zijn altijd zó gezellig en Roelie weet precies wat jij nodig hebt om jou doelen te behalen. Het is zeker een aanrader om hier te gaan sporten!

'Fatima'


Sinds een klein maandje begonnen met de personal trainingen bij Roelie. Dit bevalt zeer goed! naast dat er gehoor wordt gegeven aan persoonlijke wensen is de sfeer zeer aangenaam, dit zorgt ook voor gezelligheid naast het hard trainen!

'Marieke'


Mocht je twijfelen? Vraag gewoon een proefles aan en je bent verkocht! Roellie weet je precies ver genoeg over je eigen grenzen te pushen; zowel met personal training als tijdens de zaktraining. Het is hard werken, maar de sfeer is zeker altijd goed! Ook als je last hebt van lichamelijke klachten houd ze hier rekening mee en helpt ze je verder.

'Marlies' 


Wat een verademing dat deze sportschool zo’n fijne sfeer heeft. Altijd een mooie plek om te doen waar je zin in hebt/ wat jouw lichaam van je vraagt; super actief trainen, een keer wat rustiger. Ongedwongen en eigentijds. Heel erg leuk om te komen.

'Renaldo Hasper'


Super gezellige sportschool! Op een leuke manier toch bezig zijn met sport

'Ilham'


Echt een aanrader! Na een proefles is het mij enorm bevallen. Ik heb me gelijk ingeschreven voor 3 keer per week sporten. De personal trainingen van Roelie zijn gevarieerd en afgestemd op persoonlijke doelstellingen.

Voor iemand die niet veel doet aan sport, zoals ik, zijn de lessen goed te volgen. Roelie motiveert en haalt het maximale uit mijzelf. Na een uur les ga ik met een voldaan gevoel naar huis.

Laat een recensie achter, of neem contact met ons op!

We horen graag van je, vertel ons wat je in gedachten hebt of stel onderstaand je vraag.

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

Openingstijden

IVM vakantie zijn wij vanaf 29 juli t/m 14 augustus minder goed bereikbaar! Voor vragen kan er contact opgenomen worden met @limited_edition_nutrition in deze periode! 


Op afspraak zijn wij geopend op volgende tijden

Maandag t/m Donderdag

08:00-22:00


Vrijdag

10:00 - 19:00


Zaterdag:

09:00-12:00


Zondag: Gesloten


Contactgegevens:

Email: limitededitionpt@outlook.com

Telefoon: 06-30430183


Adres:

Sterrenbergweg 38 D

3769 BT

Soesterberg

bottom of page