Wie zijn wij?

'Team Limited Edition'

Roelie van Keken-Hendriks

'(Medisch) Trainer, Masseur en Coach'

Roelie Hendriks 26 jaar en (mede) oprichter van Limited Edition PT en inmiddels uitgebouwd tot &Boxing. Ik ben opgeleid tot Personal Trainer, Medisch Fitness trainer en hiernaast gespecialiseerd in Senioren, Diabetes en Obesitas. Mijn inspiratie haal ik uit mijn passie voor sport en kickboksen, en de oneindige wil om nieuwe kennis en ervaringen op te doen. Ik verzorg de (jeugd) Kickbokslessen, Zak training en (Medische) Personal training.

Willem Hendriks

'Trainer en Coach'

Willem Hendriks 32 jaar, (mede) oprichter van Limited Edition PT & Boxing en opgeleid tot Bokstrainer. Hiernaast verdiep ik mij in personal training en Kettlebell-Workouts. Mijn passie voor boksen begon al op erg jonge leeftijd en inmiddels geef ik graag mijn opgedane kennis en positieve energie door en help iedereen zijn doelen te bereiken. Ik verzorg de lessen, Boksen, Zak Training, Kettlebell Work-out en Personal Training.

Stefan van Keken 

'Dutch Fight Shop en Klantenservice'

Stefan van Keken 26 jaar, en oprichter van Dutch Fight Shop. Wij zijn een online webwinkel voor voedingssupplementen en vechtsportspullen. Tevens zorg ik voor een aantal producten als voorbeeld en voorraad in de sportschool achter de balie. Verder verzorg ik de administratie en klantenservice momenteel ben ik hiervoor iedere maandag van 9:00 tot 16:00 voor aanwezig en dit zal in de toekomst uitbreiden. Kijk voor meer informatie over Dutch Fight Shop op onze webshop. De link kunt u hieronder vinden. 

www.dutchfightshop.nl 

Rosana Duijst

'Masseur'

Ik ben Rosana Duijst ik ben 32 jaar, vrijwilliger op de dinsdag en donderdag middag en avond (15.00-20.00).Ik ondersteun Roelie bij de massages. Naast de klassieke massage heb ik ook een aantal specialisaties behaald, zodat ik u kan voorzien van een breder aanbod aan massage

Marlies Simonis

'Yoga Docent'

Ik be​n Marlies Simonis (40 jaar), yoga docente ((en psychologe)). Van jongs af aan is bewegen een passie en uitl​aatklep van mij. Yoga is mijn weg geworden om mezelf constant te vernieuwen. Ik gebruik visualisatie en meditatie vanuit de Mindfullness en zet ook Yoga Nidra in. Door lichaam en geest te verbinden, kom je meer bij je volledige potentieel levensenergie.